ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ       |       ΕΤΑΙΡΕΙΑ        |        ΠΡΟΪΟΝΤΑ      |    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ        |     F.A.Q. & TIPS     |    ΔΙΑΦΟΡΑ     |     ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ     |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ     |

Υψηλή τεχνογνωσία

Συμπυκνωμένη εμπειρία

Εξαιρετικές συνεργασίες
Αν και η δυναμική αρχή  αυτής της εταιρείας υπό την σημερινή της μορφή ως customer oriented (ή πελατοκεντρική) είναι σχετικά πρόσφατη,  περιέχει γνώση και εμπειρία σχεδόν 30 ετών στον τομέα της συσκευασίας με τις ρίζες της στην δημιουργία της οικογενειακής εταιρείας παραγωγής  πριν από πενήντα χρόνια (από τον Φίλιππο, Απόστολο & Παντελή Γεωργιάδη), ενώ της οικογένειας συνολικά η ενασχόληση με την συσκευασία να ανάγεται στα χρόνια του μεσοπολέμου.

Οι ανάγκες όμως της αγοράς εξελίσσονται, και αντίστοιχα οφείλουν να προσαρμόζονται και οι εταιρείες στην κάλυψή των.

Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε και η can2pack, ώστε με την υψηλή τεχνογνωσία, την συμπυκνωμένη εμπειρία και τις εξαιρετικές συνεργασίες , υπό την μορφή ενός δικτύου πλέον, να είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες, συμβουλές  και κυρίως τελικά προϊόντα στις αποθήκες τα οποία να καλύπτουν τις ανάγκες συσκευασίας των προϊόντων των πελατών σε κάθε τομέα προβολής, ασφάλειας, κόστους , χρόνου κλπ.

Έρχεται δε να καλύψει το κενό, σε εξειδικευμένη συσκευασία, η οποία οφείλει εκτός του να είναι πρωτότυπη, να ταιριάζει στο προϊόν που θα εμπεριέχει και για τον λόγο αυτό αυτό να χρησιμοποιεί κάθε διαθέσιμο υλικό, ώστε να μην αναγκάζεται ο χρήστης/ πελάτης να προσαρμόζει το προϊόν του με την συσκευασία, αναλόγως του υλικού που διαθέτει ή επεξεργάζεται ο εκάστοτε προμηθευτής συσκευασίας, αλλά το αντίθετο  που είναι και το σωστό και εμείς πρεσβεύουμε.
Για τους λόγους αυτούς θεωρούμε την προσέγγισή μας στο θέμα της ειδικής συσκευασίας Πελατοκεντρική και Ολιστική. Διότι επίκεντρο είναι ο Πελάτης και οι ανάγκες του στις οποίες προσαρμόζουμε την συσκευασία και όχι το αντίθετο και Ολιστική καθώς (με την εμπειρία μας και τις συνεργασίες) από την στιγμή που ο Πελάτης εκδηλώνει το ενδιαφέρον ή περιγράφει μια ανάγκη συσκευασίας, και εφ' όσον το θέλει, εμείς  μπορούμε  να ασχοληθούμε με κάθε πτυχή  και να την υποβάλλουμε στην κρίση του, λαμβάνοντας παρατηρήσεις ή εγκρίσεις, και προχωρώντας έτσι από την ιδέα στον σχεδιασμό και τελικά στην παράδοση του προϊόντος, με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα, στον συντομότερο  χρόνο με την ασύγκριτη ποιότητα και στην ιδανική τιμή.

Στη βάση της πελατοκεντρικής μας θεωρίας βρίσκεται η επιθυμία μας, να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις που όντας κατάλληλες και προσαρμοζόμενες στο εκάστοτε προϊόν του πελάτου και τις ανάγκες του, να αποδίδουν προστιθέμενη αξία σε αυτό.

Αυτό γίνεται πάντοτε τηρώντας τις βασικές αρχές της συσκευασίας περί προστασίας, ανάδειξης, επικοινωνίας, πρωτοτυπίας, περιβαλλοντικής ευαισθησίας κλπ.

Το δε τελικό αποτέλεσμα, έχουμε θέσει ως στόχο να προάγει την θέση του προϊόντος στην αγορά ακόμη και πέρα από τις προσδοκίες των σκέψεων που δημιούργησαν την ανάγκη αυτής της  συσκευασίας και της ακόλουθης ανάθεσης.

Προς την κατεύθυνση αυτή, δεσμευόμαστε, όπως και στην ευθυγράμμιση με αυτήν των διαθεσίμων πόρων του συστήματός μας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Can2Pack - Οδός Καψίλη 4, Πολύδροσο 151 25 Αθήνα -Τηλ. :210 6727216 Fax  : 210 6727218 
website :  www.can2pack.gr και www.can2pack.eu  e-mail : info@can2pack.gr και aposgrg@ath.forthnet.gr