Καλώς ήλθατε στον μαγικό κόσμο της "ειδικής" συσκευασίας.
ΚΕΝΤΡΙΚΗ       |       ΕΤΑΙΡΕΙΑ        |        ΠΡΟΪΟΝΤΑ      |    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ        |     F.A.Q. & TIPS     |    ΔΙΑΦΟΡΑ     |     ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ     |    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ     |

"Στη συσκευασία οι αλήθειες και οι ψευδαισθήσεις συχνά μοιράζονται στην ίδια επιφάνεια και αυτό το διφορούμενο είναι επίσης μέρος της επικοινωνίας..."

Massimo  Vignelli
από τους σκαπανείς  της επιχειρησιακής επικοινωνίας στον 20ό αιώνα  και πρωτοπόρος  σχεδιαστής ο ίδιος.
Στον αγορά των καταναλωτικών προϊόντων και στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, ο καταναλωτής κατ'αρχάς στο ράφι έρχεται σε επαφή, βλέπει και αγγίζει όχι το ίδιο το προϊόν, αλλά την συσκευασία του.

Αυτό και μόνο του καταδεικνύει την σπουδαιότητα της στην αγοραστική συμπεριφορά και την προσοχή όπου πρέπει να  της αποδίδουμε.
Εδώ, στο δίκτυο της can2pack, θα βρείτε μια πλειάδα λύσεων και εφαρμογών προϊόντων για κάθε ανάγκη προωθητικής, διακοσμητικής και εν γένει ειδικής συσκευασίας, που ίσως δεν έχετε φανταστεί καν ότι υπάρχουν, δεν βρίσκετε πουθενά αλλού, αλλά -το σημαντικότερο-  είναι δυνατόν να έχουν εφαρμογή στο δικό σας προϊόν σήμερα. Για τον σκοπό λοιπόν της προβολής, προστασίας και ανάδειξης του προϊόντος σας αυτού, χρησιμοποιούμε σχεδόν κάθε είδους υλικά, όπως μέταλλο, hardboard (σκληρό χαρτόνι, rigid), πλαστικό διαφόρων τύπων (π.χ. flex, thermoform, injection flow), δέρμα, ύφασμα, ξύλο αλλά και κάθε πιθανό συνδυασμό μεταξύ τους.
Μπορείτε να έλθετε με την ιδέα σας και εφαρμόζοντάς την να δώσουμε προϊόν ή με τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε εμείς εναλλακτικές λύσεις και σχήματα, που μετά την έγκρισή σας, με την σειρά τους να εφαρμοσθούν και αυτές τελικώς σε προϊόν, παραδοτέο επίσης. 

Μπορείτε εναλλακτικά επίσης να διαλέξετε από τις έτοιμες λύσεις που έχουμε και θα τις προσαρμόσουμε για μια "προσωποποιημένη"  νέα συσκευασία σας που θα αποτελέσει την πρώτη έκπληξη, ενώ η δεύτερη θα είναι η οικονομική προσφορά.

Και αυτά επιτυγχάνονται με την χρήση του δικτύου μας και των κέντρων παραγωγής για την συγκράτηση του κόστους, του κέντρου σχεδιασμού για πρωτοπορία και εχεμύθεια, των logistics για την έγκαιρη παράδοση, του ποιοτικού ελέγχου για την διατήρηση του υψηλού επιπέδου τελικού προϊόντος και υπηρεσιών κλπ.

Μετά την περιήγηση, μια ζήτηση για την συσκευασία που φαντάζεστε και δεν βρίσκετε, και η δική μας ανταπόκριση θα είναι το επόμενο λογικό βήμα, με τις υπηρεσίες μας  - και τις συμβουλές -  να είναι στην διάθεσή σας.  

Can2Pack - Οδός Καψίλη 4, Πολύδροσο 151 25 Αθήνα -Τηλ. :210 6727216 Fax  : 210 6727218 
website :  www.can2pack.gr και www.can2pack.eu  e-mail : info@can2pack.gr και aposgrg@ath.forthnet.gr